ΓΕΝΙΚΑ

Η πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – καλούμενη εφεξής: Πολιτική Απορρήτου, αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας shipwreck-tours.com, η οποία ανήκει στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΚΕ. .

Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της Ιστοσελίδας να διαβάσουν την Πολιτική Απορρήτου, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις πολιτικές και τις πρακτικές που έχουμε αναπτύξει ώστε να υπάρχει διαφύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν με βάση τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.

Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών που συλλέγονται αποκλειστικά από την shipwreck-tours.com., αλλά δεν καλύπτει τη σχέση τους με οποιαδήποτε υπηρεσία, η οποία δεν υπόκειται στην ιδιοκτησία ή / και στον έλεγχο της shipwreck-tours.com.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι αποκλειστικά προσβάσιμα από την shipwreck-tours.com. και από τρίτους, οι οποίοι εκτελούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων ως επεξεργαστές δεδομένων, με βάση τις οδηγίες της shipwreck-tours.com . Επίσης, ο χρήστης – μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων και οι πληροφορίες που θα μοιράζονται, θα διέπονται από τις εκάστοτε Πολιτικές Απορρήτου τους.

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 679/2016 (ΕΕ), ο οποίος Κανονισμός, όπως γνωρίζετε, δεν εφαρμόζεται στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν νομικά πρόσωπα, αλλά σε φυσικά πρόσωπα/ ατομικές επιχειρήσεις, σας ενημερώνουμε ότι το πελατολόγιό μας θα αποτελέσει υποκείμενο επεξεργασίας για στοιχεία που αφορούν στην πιστωτική συναλλακτική συμπεριφορά του, με σκοπό τη νομική στήριξη του έννομου συμφέροντος της εταιρείας μας, για τη διασφάλιση της εμπορικής πίστης, την πρόληψη της απάτης, την αντιμετώπιση του πιστωτικού κινδύνου και του κινδύνου της αγοράς. Ειδικότερα, οι πληροφορίες οι οποίες θα γνωστοποιούνται, αφορούν τα στοιχεία τιμολογίου.

Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην shipwreck-tours.com, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο εκάστοτε επισκέπτης θελήσει να γίνει μέλος της ιστοσελίδας ώστε να είναι δυνατό να κάνει χρήση των υπηρεσιών της. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει του Ν. 2472 / 1997 περί ''Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα'' και των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η shipwreck-tours.com διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύσει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και εάν κριθεί απαραίτητο να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε αρμόδιο στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης – επισκέπτης, δύναται να προβάλλονται ή/ και να τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό, χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο τον χρήστη, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης ή κατόπιν αιτήματος προς την shipwreck-tours.com. Τα δεδομένα αυτά, προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των συναλλαγών, και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο μόνο με την τήρηση των διατάξεων του Ν. 2472 / 97, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση που απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, θα δοθούν τα προσωπικά στοιχεία στις αρμόδιες αρχές και επιτροπές δεοντολογίας ή/ και μπορεί να απαιτηθεί από την shipwreck-tours.com ., η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων, σε συμμόρφωση με: δικαστική απόφαση, ένταλμα έρευνας, κλήση, νόμο ή κανονισμό. Μόνο αρμόδιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης μπορεί οποτεδήποτε να επικοινωνήσει με την shipwreck-tours.com προκειμένου να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, τη διόρθωση αυτού ή / και τη διαγραφή του, όπως επίσης και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης είναι υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του και πρέπει να ενημερώνει άμεσα την shipwreck-tours.com σε περίπτωση που κάποιος τρίτος χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του χωρίς την άδειά του.

COOKIES

Με την είσοδο στην ιστοσελίδα, η εταιρεία μας (και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε) είναι πιθανόν να εγκαταστήσουν κάποια αρχεία στον υπολογιστή ή κάποια άλλη συσκευή πρόσβασης που χρησιμοποιείτε. Τα συγκεκριμένα αρχεία μπορεί να είναι cookies, clear gifs, pixel ή άλλα τοπικά αρχεία που παρέχονται από τον περιηγητή σας ή άλλες συγγενείς εφαρμογές. Οι συγκεκριμένες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας ως χρήστη, την προσαρμογή των υπηρεσιών μας για σκοπούς marketing, τη διασφάλιση του εκάστοτε λογαριασμού κτλ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η shipwreck-tours.com λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση της Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων. Γίνεται κρυπτογράφηση των στοιχείων σας πριν την αποστολή τους και καθιστά τις συναλλαγές όσο το δυνατόν ασφαλέστερες.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, χωρίς την ειδοποίηση των χρηστών – επισκεπτών, μετά την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας έπειτα από την ανάρτηση των αλλαγών ή τροποποιήσεων, θα αποτελεί αποδοχή τους εκ μέρους του χρήστη – επισκέπτη.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικα άτομα. Κατά την περίπτωση όπου κάποιος ανήλικος γίνει μέλος στην ιστοσελίδα μας και παράσχει προσωπικά δεδομένα ή εάν ένας πάροχος μας δηλώσει τα στοιχεία ανηλίκου, θα διαγραφούν τα δεδομένα από τη βάση μας.

ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Σε περίπτωση που η shipwreck-tours.com  συγχωνευτεί ή / και εξαγοραστεί από άλλη εταιρεία, ενδέχεται να μοιραστούν οι πληροφορίες με εκείνους, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Απορρήτου και τους ισχύοντες νόμους.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι on line πληρωμές στην shipwreck-tours.com γίνονται μέσω της πλατφόρμας πληρωμής PayPal, παρόλα αυτά η shipwreck-tours.com δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία των καρτών των χρηστών.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

Η χρήση της ιστοσελίδας shipwreck-tours.com γίνεται με την αποδοχή και συγκατάθεση από μέρους σας στη συλλογή και επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και τα ανωτέρω οριζόμενα. Σε περίπτωση διαφωνίας με την Πολιτική Απορρήτου παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

shipwreck-tours-logo1

Bank Transfer
EUROBANK 0026.0249.41.0201108302 
IBAN GR460262490000410201108302 

BIC ERBKGRAA

ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΚΕ

Lorem ipsum dolor sit amet

Η G&P ZAKYNTHOS TOURS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝΚΑΙ ΘΑΛΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙΓΕΙΗΣΕΩΝ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ EINAI Η ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.KATA TH ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

G& P ZAKYNTHOS TOURS

  • private-tour 420x560ECONOMIC TOURUntil 7 Persons
  • contact2CONTACT USContact Us about informations
  • economic-tour2 PRIVATE TOURUntil 4 Persons.



 
G&P ZAKYNTHOS TOURS IS A NEW COMPANY IN THE REALM OF MOTOR RENTALS AND YACHTING TOURS. 
 
ITS GOAL VISITOR  CONTACT WITH CULTURE AND SIGHTSEEING OF THE ISLAND.
 
ACCORDING TO THE TYPE OF TOUR THERE IS INFORMATION ABOUT THE HISTORICAL PLACES THAT WILL BE VISITED. 
 
WE TRY TO GIVE THE BEST EXPERIENCE TO THE VISITORS AND FOR THEM TO FEEL THE ISLAND WITH THE EYES OF A LOCAL PERSON.
 
WE CAN ALSO ASSIST DURING THE STAY ON THE ISLAND PROVIDING ALL NECESSARY INFORMATIONS.
 
KIND REGARDS
 G& P ZAKYNTHOS TOURS